Hästar till salu

Här är en kort presentation av de hästar som är till salu på gården just nu. Det är allt ifrån föl och unghästar till färdiginridna och utbildade ridhästar. För mer information om en häst klicka på namnet eller bilden. I de fall det inte finns text så kommer den komma... För ytterligare information och frågor är du välkommen att ringa 0722-506054. Ifall jag inte svarar lämna ett meddelande så ringer jag tillbaka så snart jag har möjlighet. Alla hästar har pass i SIF och är regelbundet verkade, avmaskade och skadefria om inget annat angés. Inte intresserad av byten eller att lämna ut hästar på foder.

Under senhösten och vintern börjar inridningen av nya hästar som kommer bli till salu under våren. Några av dem läggs upp här och du är välkommen om du har intresse av att köpa dem inridna att boka en provning inna de läggs ut på annons.

Under Inridning

Virding är ett välridet sto med  power i steget.
Även ett mycket bra avelssto och är nu dräktig med Snotur från Blåsbotorpet som var den högst bedömda svenskfödda hingsten 2019.

eva - SÅLD

10-årigt avelsto med mycket bra stamtavla. 5-gångare.

Fuxstoföl född den 15 juni -14. Rör sig jättefint och visar alla gångarter i hagen.

Musblackt sto född på nationaldagen. 4 gångare som redan som föl visar distinkt trav och tölt.

Årsföl efter Hrimur från Jupitertorp och Snörp från Blåsbotorpet. För den som letar efter ett hingstämne eller en framtida trevlig rid/tävlingshäst.

Silverbrunt sto som behöver någon med tid, tålamod och en mindre skara islandshästar än här på gården.

Hästar som kommer bli till salu  efter inridning.

3-årig valack som är under inridning. Mycket bra lynne och lätt föt tölten.

3-årigt silversvart sto efter Hrimur från Jupitertorp och Silja frá Svadastödum. En häst med framtiden för sig.