gnótt från blåsbotorpet.

Gnótt från Blåsbotorpet SE2011203309
Gnótt är ett silversvart sto född 2011 somprecis börjat sin utbildning till att bli ridhäst. Hon har ett mycket stabilt och trevligt lynne och är samarbetsvillig, nyfiken och alltid på gott humör. Rör sig flott i hagen mest i trav, men visade även tölt som föl framförallt. Hon är nyfiken och vill gärna vara med och se vad som händer eller vad man gör, utan att vara påstridig.

Efter Hrimur från Jupitertorp som är bedömd till 8.48 tot som 4-gångare(!!) och bl a kom 4a på VM. En fantastisk hingst med underbart lynne dessutom.
http://jupitertorp.wordpress.com/

Undan Silja frá Svadastödum som har mycket Kolukosblod i stammen och har gett mig 5 mycket fina avkommor och Gnótt är inget undantag.

Snygg extriör, bra hovar och för övrigt frisk och glad. Stor för en treåring. Kommer bli över 140 i mankhöjd (pappa är 150) men jag har inte mätt henne så jag vet inte exakt hur hög hon är just nu.
Bilderna är ifrån när hon var två, föl och nytagna på en liten flodhäst direkt ifrån hagen efter en sommar på bete med fri tillgång. Även filmen är tagen vid detta tillfälle men hon kommer bli betydligt slankare när hon kommit lite längre i sin träning.