Virding frá Enni

Virding frá Enni  IS2005256765
9 årigt välutbildat sto med mycket bra gångarter. Tänker framåt och är lyhörd för hjälperna. Fantastiskt trevlig att rida för en balanserad ryttare men inget för en nybörjare. Riden  av c-tränare och erfaren ryttare.

Den här hästen har både steg och power och hon kan bli riktigt riktigt bra  4-gångare. Välutbildad och går i fin form i samtliga gångarter utom tölten där hon behöver stärkas ytterligare för att orka bära sig i korrekt form och därav det låga priset för det här mycket snygga stoet. Har haft två exceptionellt fina föl. Njördur tävlas med framgång i tölt i Finland och ett 4-årigt sto som är i träning för visning nästa år.

Har ridits regelbundet under de sista två åren. Mycket lätt i all hantering såsom skoning, avmaskning osv. Inga skador eller sjukdomar utan fullt frisk. Säljs antingen som ridhäst eller avelssto om man är intresserad av fina föl. Mycket fint sto på alla sätt till ett mycket bra pris pga arbetet som kvarstår med formen i tölten.

Virding är efter Glymur frá Ágerdi (ext 8.18, rid 8.53 med 9 för tölt, trav och helhetsintryck och 9.5 för kort tölt. Tävlas även på Island med goda resultat) som är Kraftur frá Bringu´s högst bedömda avkomma, och Kolla frá Enni.

Pris 48.000 inkl moms